БОШЊАЧКИ ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ

Бошњаците во Македонија основаа нова политичка партија

„Ќе се бориме за правата на бошњачката заедница, подготвени да учиме и прифаќаме од поучените и подобрите. Бошњаците се автохтон народ на кого мора да му бидат обезбедени сите колективни и индивидуални права", рече Колашинац

Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime BOŠNJAK
Vjeru i tradiciju, gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem

ALIJA IZETBEGOVIĆ

Новости
Престојни
Настани
DSC_7373
DSC_7376
DSC_7367
DSC_7364
DSC_7371
DSC_7362
DSC_7356
DSC_7350
DSC_7343
DSC_7342
DSC_7344
DSC_7325
DSC_7330
DSC_7332
DSC_7339
DSC_7310
DSC_7311
DSC_7308
DSC_7304
DSC_7300
DSC_7299
DSC_7287
DSC_7292
DSC_7302
DSC_7294
DSC_7282
DSC_7281
DSC_7284
DSC_7283
DSC_7277
DSC_7276
29829906_1019943011496227_1556010288_o
29749192_1019943168162878_1384920111_o
29829405_1019942928162902_935182140_o
29746286_1019943074829554_1453480097_o
29746829_1019942988162896_164425354_o
29693395_1019942751496253_109608559_o
29694077_1019943131496215_753192506_o
29693921_1019942891496239_915858003_o
29693138_1019943028162892_1028387742_o
29664171_1018990914924770_1083412296_n
29663513_1019942948162900_1486396816_n
th